Bölümümüz Discord Sunucusu

Öğrencilerimizle daha etkili iletişim kurabilmek için bir discord sunucusu oluşturduk. Sunucuya katılım zorunluluğu yoktur duyurular ve haberler her zamanki gibi web sayfamız üzerinden yayınlanmaya devam edecektir.

Sunucuya katılmadan önce sunucu kurallarını okumanız gerekmektedir.

SUNUCU KURALLARI

• Erciyes Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümünün sunucu üzerinde hiçbir sorumluluğu yoktur  sunucuda alınan tüm aksiyonların sorumluluğu aksiyonu alan üyeye aittir
  • Herkese saygılı davran. Hiçbir hakaret, küfür , cadı avı, cinsiyet ayrımı, ırkçılık veya nefret söylemi hoş görülmeyecek.
  • Yetkililerden izin almadan spam veya kendi reklamını (sunucu davetleri, reklamlar vb.) yapmak yasaktır. Buna üyelere DM göndermek de dahildir.
  • Yaş sınırlı veya müstehcen içerikler yasaktır. Buna metinler, görseller veya çıplaklık, cinsellik, yüksek şiddet ya da diğer rahatsız edici içeriklere sahip bağlantılar dahildir.
  • Kurallara aykırı veya seni rahatsız eden bir şey görürsen yöneticilere bildir.
  • Erciyes Üniversitesi Yazılım Mühendisliği öğrencisi olmanız gerekmektedir.

Sunucuya kayıt ve sunucu kurallarının kabulu ile ilgili yapmanız gereken işlemler :

SUNUCU KAYIT

Sunucuya katıldıktan sonra ,

• Sunucu kullanıcı adınız : Ad Soyad ÖğrenciNumarası şeklinde olmalı ve o şekilde kalmalıdır. Üye Listesi -> Kullanıcı Adınıza Sağ Tıklayıp -> Sunucu Profilini Düzenle -> Sunucu Kullanıcı Adı adımlarını izleyerek bu sunucu için kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz.
  • İlk adımı tamamladıktan sonra Ad Soyad ÖğrenciNumaranız ve Öğrenci Belgeniz ile birlikte yukarıda belirtilen sunucu kurallarını e-posta içeriğine kopyalarak "Discord sunucu adımı düzenledim yukarıda belirtilen sunucu kurallarını okudum kabul ediyorum ,kayıt olmak istiyorum" yazarak sizlere tanımlı olan öğrenci mail adresinizden ( ogrencino@erciyes.edu.tr harici ve içeriği belirtilen şekilde olmayan mailler dikkate alınmayacaktır ) erdemhan@erciyes.edu.tr mail adresine e-posta olarak göndermeniz gerekmektedir.
  • İlgili adımları tamamladıktan sonra rol atamanız yapılacaktır.

Mail adresinize webmail.erciyes.edu.tr internet adresinden giriş yapabilirsiniz standart olarak mail adresiniz ogrencinumaraniz@erciyes.edu.tr 'dir. E posta şifrenizi oluşturmadıysanız obisis üzerinden cep telefonu numaranızı ekleyerek webmail.erciyes.edu.tr adresinden şifremi unuttum'a tıklayarak şifrenizi oluşturabilirsiniz.

discord sunucusuna buradan ulaşabilirsiniz.

26 Haziran 2024 Çarşamba